Opgericht in 2006, het Ysaÿe Trio bestaande uit Rada Ovcharova (viool) Emlyn Stam (altviool) en Willem Stam (cello) treedt regelmatig op bij vooraanstaande podia en festivals in zowel binnen als buitenland. Het trio was te horen in De Doelen (Rotterdam), Vredenburg (Utrecht), Muziekgebouw aan ’t IJ (Amsterdam) en de Dr Anton Philipszaal (Den Haag) en bij festivals waaronder het Grachtenfestival, Festival Classique, het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht en het Varna Summer Festival. Het Ysaÿe Trio speelde verdere concerten in Duitsland, Zweden, Engeland en Bulgarije. Het trio heeft ook vele opnames voor radio en televisie gemaakt en verscheen onder anderen in het programma ‘Vrije Geluiden’.

Op 12-jarige leeftijd werd Felicia van den End aangenomen in de Jong Talentklas van het Utrechts Conservatorium, waar zij studeerde bij Abbie de Quant.

In 1997 en 1998 behaalde zij de 1e prijs bij het Nationaal Fluitconcours. In 2003 won zij de eerste prijs bij het nationaal concours ‘Stichting Jong Muziektalent Nederland’ en werd zij verkozen tot ‘Jong Muziektalent van het jaar 2002’.
In 2003 overtuigde zij de jury van het Prinses Christina Concours en won de eerste prijs in de Nationale Finale, wat resulteerde in een optreden in Carnegie Hall, New York.

Alle concerten beginnen om 20:15 uur.
Kaartverkoop gaat via CruquiusConcerten. Kaarten a €22,50 plus €2,50 per bestelling administratiekosten.
De kaarten worden binnen twee weken toegestuurd. Als het concert binnen een week is, dan liggen de kaarten een uur voor het concert klaar bij de kassa van het museum.

Bestel hier direct je kaarten.

Cruquius Museum

Soort activiteit