Haarlemmermeermuseum De Cruquius heeft drie bijzondere locaties voor een vergadering, teamuitje, presentatie of feest.

In Cruquius Museum is ruimte voor 120 personen in de Waterschapszaal, afhankelijk van de opstelling. Voor diner en catering kan het naastgelegen Theehuis Cruquius betrokken worden. Historisch Museum biedt ruimte tot 120 personen. In De Witte Boerderij kun je vergaderen of overleggen met maximaal 20 personen.

De catering kan geheel naar wens verzorgd worden. Alle locaties beschikken over beamers, wifi en flipovers. 

Cruquius Museum

Cruquius Museum is, in combinatie met het Theehuis, een prima plek voor feesten, bedrijfspresentaties, vergaderingen en andere evenementen. We bieden maatwerk voor gezelschappen van 10 tot 120 personen en verzorgen het evenement tot in de puntjes. Het museum beschikt over de nodige presentatieapparatuur, zoals beamer, flipover en gratis wifi. Er is veel gratis parkeerruimte op het eigen terrein. Vergaderen, gecombineerd met een lunch of borrel in het museum, Theehuis of in de Engelse landschapstuin, is één van de vele mogelijkheden. 

In de Waterschapszaal, 120m2 groot, zijn verschillende opstellingen mogelijk, voor een verschillend aantal personen.

  • Carré-opstelling: 30 personen
  • Theater-opstelling: 120 personen
  • Diner-opstelling: 60 personen
  • Feest: 120 personen
  • U-vorm: 24 personen

Of je nu een jubileum of verjaardag wilt vieren, of een ruimte voor een concert, theatervoorstelling of lezing zoekt: je kunt ervoor terecht bij Cruquius Museum. Misschien wil je een tuinfeest met BBQ, een high-tea, of een rondleiding voor de familie met na afloop een borrel. Er is van alles mogelijk.

Cruquius Museum is ook een trouwlocatie. We gaan samen een op zoek naar een creatieve invulling van jouw feest.

Prijzen

Omdat elk evenement anders is, hanteren we geen standaard prijzen, maar leveren een offerte op maat. Voor de voorwaarden kijk onder aan deze pagina, naar uniforme voorwaarden horeca. 

Zou je een indicatie willen ontvangen? Neem dan contact op met Birgitte Commissaris via bcommissaris@shmdc.nl of (023)528 57 04. Zij helpt je verder met alle vragen.
 

Historisch Museum

Historisch Museum is een zeer aantrekkelijke locatie voor bedrijfsfeesten en -presentaties, vergaderingen en evenementen. Op het ‘marktplein’ is plaats voor 120 personen bij een staande receptie, en ruimte om 70 personen te laten zitten. Het museum beschikt over de nodige presentatieapparatuur, zoals beamer, flipover, geluidsinstallatie en gratis wifi. Er is veel gratis parkeerruimte op het terrein achter Claus Event Center. Bespreek je wensen met onze medewerkers.

Jubileum of familiedag

Je wilt een jubileum vieren, een verjaardag of een familiedag. Je zoekt een ruimte voor een concert of een lezing. Of je wilt een speurtocht door het bos met het museum als startpunt, of een groepsrondleiding met na afloop een borrel. Dan kun je goed terecht bij Historisch Museum. We denken graag mee over de juiste invulling van jouw evenement.

Meer informatie over zaalverhuur in Historisch Museum?

Bel over de mogelijkheden naar (023)562 04 37 of stel je vraag via secretariaat@shmdc.nl.

Witte Boerderij

De Witte Boerderij is een kleinschalige erfgoedlocatie voor vergaderingen, bedrijfspresentaties, brainstormsessies enz. In de voorkamer, met uitzicht op de Hoofdvaart, kunnen 20 personen plaatsnemen. De Witte Boerderij beschikt over de nodige presentatieapparatuur, zoals een beamer, flipover, geluidsinstallatie en gratis wifi. Er is parkeerruimte naast de Witte Boerderij. Catering in de vorm van koffie/thee met gebak, borrel met hapjes na afloop, een lichte eenvoudige lunch, behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over zaalverhuur in de Witte Boerderij

Geinteresseerd? Neem contact op met Birgitte Commissaris (023)528 57 04 of stuur een bericht naar bcommissaris@shmdc.nl.

Binnenkort wordt De Witte Boerderij opnieuw ingericht.