zondag 24 feb 2019

• Theatervoorstelling

Elke zondag zie je de naamgever van het museum, Nicolaus Cruquius, tot leven komen tijdens een voorstelling van Living History: ‘Sabotage op De Cruquius’. Je kan voor de reguliere toegangsprijs met deze speciale rondleidingen meelopen om 13.00 uur en om 14.30 uur.

zondag 24 feb 2019

• Rondleiding

Ben jij tussen de 6 en 10 jaar, dan hebben wij een speciale rondleiding voor jou door Historisch Museum! Kinderen tussen 10 en 12 jaar hebben wij opgeleid tot Kindergids en zij nemen jou mee en vertellen je over de geschiedenis van Haarlemmermeer. Ze laten je ook veel zien van hoe iets vroeger in z’n werk ging of wat oude gebruiken waren.

beeld point of view
vrijdag 1 Mar 2019

Opening Point of View

• Feest

De foto expositie geeft inzicht in kijk op de wereld van vluchtelingen en niet-vluchtelingen uit Haarlemmermeer. Opening op 1 maart om 16 uur door burgemeester Onno Hoes. Iedereen is welkom (graag even aanmelden)

Kinderrondleiding door Museum De Cruquius
zaterdag 2 Mar 2019

• Rondleiding

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar, dan is de speciale kinderrondleiding door Cruquius Museum een leuk idee. Speciaal opgeleidde kinderen nemen je mee en vertellen over de werking van gemaal De Cruquius en het ontstaan van de Haarlemmermeerpolder. Aanvangstijd om 14 en om 15 uur.

zondag 3 Mar 2019

zondag 10 Mar 2019