Ons Museum is uw museum

Organiseer een actie die u zelf of met anderen kunt uitvoeren. Klein of groot, sportief of kunstzinnig. Door in actie te komen laat u zien dat het erfgoed in de polder de beste plek verdient en raakt u betrokken bij het museum en uw eigen geschiedenis. Iedereen die bijdraagt aan de nieuwbouw zal – tenzij daar geen prijs op gesteld wordt – zijn/haar naam vermeld zien in ons museumgebouw. Boek een exclusief diner in de Wateschapszaal of koop een prachtige foto van Gemaal De Cruquius. De opbrengst gaat naar Ons Museum

Op zoek naar een idee?

• Zelfgebakken cupcakes en taarten verkopen
  • Sponsorloop of benefietwedstrijd
  • Doneer een grote prijs voor de benefietveiling
  • Geef een lezing en doneer de opbrengst
  • Statiegeld inzamelen met school
  • Vraag een donatie in plaats van een verjaardagscadeau
  • Opbrengst van marktplaats of Koningsdag doneren
  • Van elke kapper, mani-of pedicurebehandeling 5 euro doneren
  • Poldersportdag op uw modderige weiland organiseren
  • Als winkelier een spaarpot op de balie zetten.

Bemiddeling bij sponsorwerving

Wellicht onderhoudt u goede relaties met een (vroegere) werkgever of kunt u in familie- of vriendenkring een bedrijf benaderen om de nieuwbouw te sponsoren. We laten het beoogde bedrijf graag weten welke tegenprestaties we kunnen bieden.

• Poldersport in het weiland
  • Taarten en cupcakes verkopen
  • Veilingprijzen voor het goede doel

Lopende wervingsacties

Foto Gemaal De Cruquius

Fotograaf Hans Visscher maakte een aantal prachtige beelden van Gemaal De Cruquius. Geniet thuis van dit icoon van Haarlemmermeer aan de muur. Koop een enkele foto of de hele serie. De hele opbrengst gaat naar Ons Museum.  Per stuk zijn ze €25 inclusief een aluminium lijst, zonder lijst zijn ze per stuk €15.
U kunt ze bestellen via onsmuseum@shmdc.nl, of kom langs bij de museumwinkel van het gemaal.

• Cruquius Gemaal - foto Hans Visscher

Exclusief diner in Gemaal De Cruquius

Een mooie avond voor u = een donatie aan het nieuwe museum. U kunt met een speciaal (privé)gezelschap of professioneel netwerk dineren in de Waterschapszaal. Een drie gangenmenu in een monumentale setting. Rijsttafel, italiaans buffet, we bespreken graag uw wensen. Wilt u meer weten over deze unieke avondopenstelling? Neem dan s.v.p contact met ons op via onsmuseum@shmdc.nl.

• Diner in Waterschapszaal