Vier je verjaardag in Historisch Museum

Jouw partijtje kan groot of klein, lang of kort zijn. Stel je eigen feestje samen met de verschillende activiteiten die wij in huis hebben. En heb je aan één museum niet genoeg? Dan is een bezoek aan Cruquius Museum een extra optie. Dat belooft een leuk, leerzaam en feestelijk kinderfeestje te worden.

Wat gaan jullie doen? 

Dik Trom staat centraal in een verjaardagsfeest bij Historisch Museum. Eerst horen jullie wie Dik Trom is. ‘Het is een bijzonder kind en dat is ie’, zei zijn vader over hem. Daarna gaan jullie je verkleden! Bijvoorbeeld als veldwachter Flipse, de vader, de juf of vriendin Anneke en de jarige mag natuurlijk als Dik Trom! Jullie maken samen een wandeling door het museum, die eindigt bij het schooltje in het museum. Daar bekijken jullie een film over een van de streken van Dik Trom. Op het plein is er een gedekte tafel voor een pauze met lekkere verrassing, gelegenheid tot zingen en het geven van cadeautjes. Tot slot kunnen jullie kiezen uit een speurtocht over Dik Trom, de Klompenspeurtocht en Oud Hollandse spelletjes/liedjes. Voor de jarige is er natuurlijk een verrassing.

Prijs

De kosten van dit kinderfeest zijn € 8,- per kind. Het programma duurt 1 ½ uur. Volwassenen betalen de normale toegangsprijs (de museumkaart is niet geldig bij een kinderfeestje).

Hoe reserveer je een kinderfeestje?

Reserveren en informatie inwinnen kan bij onze begeleiders via (023) 55 53 319. (Marjan Verboom) of via (0252)67 40 17 (Annika Hop). Tip: Doe voor- of achteraf een picknick in het Haarlemmermeerse Bos. 

Maak een bijzondere uitnodiging

Vier je je verjaardagspartijtje in Historisch Museum, dan kan je hier via Greetz een speciale uitnodiging maken voor je gasten.  Dat is extra feestelijk.