Vier je feest in Cruquius Museum 

Het feest kan groot of klein, lang of kort zijn. Stel het zelf samen met de verschillende activiteiten die wij in huis hebben. Samen met Theehuis Cruquius kunnen we zorgen voor feestelijk lekkers. En heb je aan één museum niet genoeg? Dan is een bezoek aan Historisch Museum in Hoofddorp een extra optie. Dat belooft een leuk, leerzaam en feestelijk partijtje te worden!

Wat gaan jullie doen?

Bij aankomst in het museum krijgen jullie een korte introductiefilm te zien. Daarna kunnen jullie je verkleden met de kleding uit de verkleedkist. Als jarige mag jij de dijkgraaf zijn met een hoge hoed. De anderen worden olieman, machinist of een ander beroep dat met het gemaal te maken heeft. Bij het stoompracticum zetten jullie, onder deskundige begeleiding, met water en vuur stoommachientjes in beweging. Je leert alles over stoomkracht! Hierna krijgen jullie een korte rondleiding door het museum. Als jarige mag je zelfs de grote Cruquiusmachine met acht grote armen in beweging zetten! Tot slot is er tijd voor het maken van een speurtocht en ontvang je een cadeautje van het museum.

Prijs 

Dit feestje kost € 9,00 per kind. Volwassenen betalen de normale toegangsprijs (volwassenen met een museumkaart krijgen gratis toegang).
 

Feestelijk lekkers van Theehuis Cruquius

Om jouw kinderfeestje in het museum extra feestelijk te maken, kan je voor of na het museumbezoek naar Theehuis Cruquius gaan. Daar is de tafel bij aankomst gezellig gedekt! Jullie hebben keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Verjaardagstaart: Jij, je vriendjes en vriendinnetjes krijgen limonade en er is een verjaardagstaart. € 6,50 per kind (min. 8 pers.) 
  • Patat: Er is limonade en patat met een kroket en een verrassing.  € 8,- per kind
  • Kinderpannenkoek: Er is limonade en jullie krijgen een kinderpannenkoek en een verrassing.  € 8,- per kind

Hoe reserveer je een kinderfeestje?

Een kinderfeestje reserveren kan door contact op te nemen met (023)528 57 04 of een bericht te sturen aan secretariaat@shmdc.nl Geef bij de reservering aan hoe je het feest wil samenstellen. Ons secretariaat regelt de eventuele reservering bij het Theehuis Cruquius.

Bijzondere uitnodiging

Kom je je verjaardag vieren in Cruquius Museum? Nodig iedereen dan uit met een bijzondere kaart van Greetz.