gemeentehuis haarlemmermeer

Artikel Haarlems Dagblad

HOOFDDORP - De gemeenteraad van Haarlemmermeer stelt met liefde twee miljoen euro beschikbaar voor een nieuw museum in Cruquius.

Door Bart Boele - 12-1-2017

Bijdrage van twee miljoen mag van aantal partijen wel wat hoger
PvdA’er Willem Klijn vindt zelfs dat cultureel wethouder Derk Reneman (VVD) best wat meer geld aan dit doel mag besteden. Ook Nicole Mulder vindt twee miljoen wat zuinigjes en pleit voor een ruimere steun van de gemeente. Van Arjo van Bezooijen (Christenunie-SGP) mag er ook wel iets meer aan worden uitgegeven. (....)

drie prijswinnaars op een rij

Tijmen Dekkers winnaar prijsvraag Cruquius2020

Tijmen Dekkers prijswinnaar beste idee Cruquius2020: toekomst Nederland deltaland. Op beeld van links naar rechts: Hans Pluckel, voorzitter vereniging Vrienden van De Cruquius, Jordi Romp, Stein van Bunschot, burgemeester Theo Weterings, Tijmen Dekkers, juryvoorzitter Gerrit van der Plas, Dijkgraaf Gerard Doornbos.