Gemaal als decor

Gemaal De Cruquius is niet alleen een imposant stoomgemaal, het lijkt wel een middeleeuws kasteel. Die opmerkelijke combinatie van industrieel erfgoed en romantische architectuur maakt het gebouw een uitstekende locatie voor een bruiloft, een trouwreportage of een fotoshoot.

Trouwlocatie

Cruquius Museum is een officiele trouwlocatie in Haarlemmermeer. De grote zaal in het gemaal biedt ruimte aan een bruiloft met 80 gasten. In combinatie met het Theehuis Cruquius kunnen wij maatwerk bieden en uw feest tot in de puntjes verzorgen. Er is ruim en gratis parkeerruimte op het eigen terrein. 

Uw wensen en bespreken we graag telefonisch met u. Bel gerust via (023)528 57 04 voor informatie of stuur een bericht naar bcommissaris@shmdc.nl.

Trouwreportage of fotoshoot

Een trouwreportage kost € 70,- . Daarvoor hebben vijf personen inclusief de fotograaf 1,5 uur toegang tot het museum. Eventuele extra personen die meekomen naar de reportage betalen de reguliere museumentree. 

Tarieven voor zakelijke fotoshoots, zoals een themashoot of een kledinglijn, bespreken we graag telefonisch met u. Bel gerust via (023)528 57 04 voor informatie.

 Het is noodzakelijk van tevoren een reservering te maken zodat het museum kan zorgen voor voldoende rust en ruimte voor het bruidspaar of de modellen.

In verband met het vrijhouden van tijdsloten voor een fotoshoot, is het kosteloos afzeggen van een gereserveerde fotoshoot mogelijk tot drie werkdagen voor de shoot. Dit kan per e-mail naar secretariaat@shmdc.nl. Zonder schriftelijke afzegging wordt het volledige bedrag in rekening gebracht, ook als de er geen fotoshoot plaatsvindt. 

  • Trouwfoto
  • Steampunk - Studio Toet Your Wishes
  • Liza de Bie
  • Liza de Bie
  • Living History - JustJusta
  • Steampunk - Studio Toet Your Wishes
  • Steampunk - Studio Toet Your Wishes