Bouwborrel

Alle 72 heipalen zitten in de grond en het bouwbord is geplaatst. Dat vierden wij, het museumteam, op 5 februari op een bouwborrel in het ketelhuis samen met onder andere wethouder Marja Ruigrok, voorzitter museumstichting Nicole Mulder, architect Bas van der Laan van Braaksma en Roos, projectleider Roman Griffijn van Building for Tomorrow, bouwteam van Kernbouw, Eric ten Brummelhuis van de Provincie Noord-Holland, fonds Meerwind en vormgever van ons buitenmuseum Rene Knip. Op weg naar het hoogste punt ! Foto Kees van der Veer.

De eerste heipaal de grond in

Door de storm Isha die maandag over Nederland raasde moesten we er een dag langer op wachten. Maar dinsdag 23 januari gingen dan toch echt de eerste heipalen de grond in achter het Theehuis. Volg de ontwikkelingen op de bouwcam.