Elise van Melis leidt rond

Cruquius Museum

Te zien op MuseumTV

MuseumTV maakte een prachtige mini-documentaire van het gemaal. De video toont enkele highlights van het prachtige stoomgemaal. Kom als de musea weer open zijn vooral langs om deze machtige machine in het echt te zien, te horen en te voelen bewegen.

Kijk op www.museumtv.nl.

Waterambassadeur

Wordt Waterambassadeur. Het gaat niet goed met het water in de wereld. Jongeren zijn belangrijk voor de toekomst van ons waterbeleid. Daarom heeft elk waterschap in Nederland een of meer jeugdbestuurders. Wij noemen ze waterambassadeurs. Een superleuke bijbaan waar je veel leert en invloed hebt op belangrijke beslissingen.
Het Hoogheemraadschap van Rijnland is op zoek naar twee nieuwe waterambassadeurs. Ben je tussen de 14 en 17 jaar en wil je meepraten over water ?