Museum dicht

In verband met de bestrijding van corona sluiten Cruquius Museum en Historisch Museum voor twee weken. Wij vinden het jammer u niet te kunnen ontvangen maar werken graag mee aan de bestrijding van deze pandemie. Wij zien u graag vanaf 19 november weer. Blijf gezond.

Waterambassadeur

Wordt Waterambassadeur. Het gaat niet goed met het water in de wereld. Jongeren zijn belangrijk voor de toekomst van ons waterbeleid. Daarom heeft elk waterschap in Nederland een of meer jeugdbestuurders. Wij noemen ze waterambassadeurs. Een superleuke bijbaan waar je veel leert en invloed hebt op belangrijke beslissingen.
Het Hoogheemraadschap van Rijnland is op zoek naar twee nieuwe waterambassadeurs. Ben je tussen de 14 en 17 jaar en wil je meepraten over water ?