Musea verwachten lange hersteltijd

Bericht van In juni zijn door mensen met een Museumkaart ruim 411.000 bezoeken aan musea gebracht. Dit is bemoedigend nieuws voor musea én toont hoe trouw Museumkaarthouders zijn. Tegelijkertijd is dit cijfer een derde lager dan in 2019. Ook de bezoeken van mensen die een losse toegangskaart kopen, lopen nog achter.

Feestelijke kortingsactie

Eindelijk is Cruquius Museum weer open !  Dat is een feestje waard !

Heb je het volledig vernieuwde museum nog niet bezocht? Maak dan gebruik van deze feestelijke kortingsactie. We nodigen bewoners en bezoekers van Haarlemmermeer uit om de nieuwe museumpresentatie te komen bekijken. Omdat het grote her-openingsfeest in 2020 in het water viel door corona, geven we bezoekers* (volwassenen)  een feestelijke korting. Kom kijken met korting met familie, vrienden of gezin. Klik hier voor de voorwaarden.