Braaksma & Roos wint prijs ‘building of the year’

De voormalige locomotiefwerkplaats in Tilburg is tijdens het prestigieuze World Architecture Festival uitgeroepen tot World Building of the Year. Vanuit honderden inzendingen werd een shortlist van zeventien categoriewinnaars samengesteld, waarna De LocHal door een jury van 150 experts als ultieme winnaar is uitgeroepen. Daarmee valt het Haagse architectenbureau Braaksma & Roos wederom in de prijzen. In samenwerking met Civic Architects, Inside Outside - Petra Blaisse en Mecano werd er een integraal masterplan voor deze nieuwe huiskamer van Tilburg ontworpen.

LOCHAL

Onthulling Verhalenpaal door Marja Ruigrok

Onthulling 5 verhalenpalen

Haarlemmermeermuseum De Cruquius, de Historische Werkgroep Spaarndam, Dorpsvereniging Spaarnwoude en Haarlemmerliede en Historisch Halfweg hebben gezamenlijk vorm gegeven aan vijf Verhalenpalen in Haarlemmermeer.

Nu staan er 20 Verhalenpalen in Haarlemmermeer die betekenisvolle plaatsen markeren. Locatie van de palen.