Erfgoedjournaal

Een nieuwe editie van het Erfgoedjournaal, nieuws over erfgoed om de hoek in beeld. Klik hier.

#CruquiusMuseum #HistorischMuseumHaarlemmermeer #FortHoofddorp #Kunstfort #Transportmuseum #Crash #StoomgemaalHalfweg #Erfgoedjournaal #Meerdoc

Cruquius Museum

Spelen met water

De najaarseditie van de landelijke campagne ‘Week van Ons Water’ vindt plaats van zaterdag 15 t/m zondag 30 oktober. Tijdens deze periode worden er door heel Nederland allerlei leuke en leerzame wateractiviteiten georganiseerd zoals het NK Tegelwippen. Natuurlijk doen Cruquius Museum en NMCX Centrum voor Duurzaamheid daaraan mee! Eke dag geven zij gratis workshops over water voor iedereen van 6 jaar en ouder in Gemaal De Cruquius. Kijk in de agenda en kom langs.