Stompe Toren

Onthulling 5 verhalenpalen

Haarlemmermeermuseum De Cruquius, de Historische Werkgroep Spaarndam, Dorpsvereniging Spaarnwoude en Haarlemmerliede en Historisch Halfweg nodigen u uit om gezamenlijk de geschiedenis van de polder te vieren.

Inloop is vanaf 16.00 uur. Het programma is van 16.30 tot 18.00 uur
Onthulling door wethouder Marja Ruigrok

Kerkweg 26, 2064 KS Spaarnwoude. Er is een parkeerterrein vlak bij de kerk
Voor informatie over de 20 verhalenpalen vindt u meer op www.schakelsaandeketting.nl of bel met 023-528 57 04.

exoplaneet Cruquius

Exoplaneet wil een naam

De Nederlandse zoektocht naar een naam voor exoplaneet HAT-P-6 b en de ster waar hij omheen draait (HAT-P-6) gaat de tweede fase in. Tot en met eind oktober kan iedereen stemmen op de shortlist van vijf setjes namen die het Nationaal Comité heeft geselecteerd uit meer dan 6000 inzendingen. Een van de setjes namen is Cruquius – Leeghwater. Prachtig nieuws natuurlijk. Nu hebben we alleen nog uw stem nodig.