Jaarlijkse bijdrage als begunstiger 

U wordt begunstiger en lezer van magazine Meer-Historie

Met een jaarlijkse bijdrage van €22,50, maar liever meer, wordt u begunstiger en ondersteunt u de restauratie van het erfgoed van Haarlemmermeer. U ontvangt het kwartaalmagazine Meer-Historie én u heeft gratis toegang tot Cruquius Museum en Historisch museum Haarlemmermeer.

Werf een begunstiger of geef blad cadeau

Bent u al begunstiger en kent u iemand die begunstiger wil worden? Vul dan samen met de nieuwe begunstiger het onderstaande formulier in. Vermeldt daarbij duidelijk uw naam in het veld 'Ik draag een nieuwe begunstiger aan' en de gegevens van de nieuwe begunstiger. Dan kunt u als dank bij Bakkerij Gorthuis, sinds 1921 in de polder, vier gemaal-gebakjes ophalen voor de prijs van twee. Zodra de jaarlijkse bijdrage is betaald kunt u uw zoete bedankje ophalen bij Bakkerij Gorthuis aan de Kruisweg 953 in Hoofddorp.

U kunt het magazine ook cadeau geven. De bijdragebrief wordt dan aan u gestuurd. Gebruik hiervoor het veld "Ik geef het magazine cadeau"

Binnen enkele dagen na het inzenden van het onderstaande formulier ontvangt u een bevestiging met meer informatie over de verzending van het magazine en de toegang tot de musea.
Uw gegevens zullen alleen gebruikt worden voor de begunstigersadministratie en niet aan derde worden verstrekt. Zie ons privacystatement.
Bij vragen, neem contact op met  secretariaat@shmdc.nl of ksluijter@shmdc.nl, (023) 52 857 04. 

Voor advertentie-opties klik hier. 

 

U krijgt de brief voor de bijdrage voor een jaar leesplezier toegestuurd. Ook krijgt u als welkom een zoet bedankje bij Bakkerij Gorthuis, Kruisweg 953 in Hoofddorp. Vragen over deze actie kunt u mailen aan secretariaat@shmdc.nl of bel met 023-52 857 04.
Gebruik dit veld alleen als u, met toestemming, een nieuwe begunstiger aanmeldt voor het magazine. De brief voor de bijdrage voor een jaar leesplezier wordt aan de nieuwe begunstiger gestuurd. U krijgt als dank voor het aandragen van een nieuwe lezer een zoet bedankje bij Bakkerij Gorthuis, Kruisweg 953 in Hoofddorp. Vragen over deze actie kunt u mailen aan secretariaat@shmdc.nl of bel met 023-52 857 04.
Gebruik dit veld alleen als u het magazine cadeau geeft en wij u de brief voor de jaarlijkse bijdrage voor een jaar leesplezier kunnen toesturen. U krijgt als dank voor het weggeven van een abonnement een zoet bedankje bij Bakkerij Gorthuis, Kruisweg 953 in Hoofddorp. Vragen over deze actie kunt u mailen aan secretariaat@shmdc.nl of bel met 023-52 857 04.
De minimale jaarlijkse bijdrage is € 22,50 maar een hogere bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.
per jaar

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de privacy policy en terms of service van Google zijn geldig.