Theatrale rondleiding

Wie de naamgever van het museum, Nicolaus Cruquius, in levende lijve wil ontmoeten, is welkom bij de theatrale rondleidingen van Living History op de zondagmiddagen. Nicolaas Cruquius (1678-1754), landmeter en waterbouwkundig plannenmaker, leidt het publiek door het museum. De voorstellingen zijn zo samengesteld dat je meer te weten komt over de geschiedenis van De Cruquius en ontdekt hoe het er vroeger in het gemaal aan toe ging. Elke voorstelling start bij de entree van het museum en eindigt met een demonstratie van de grote stoommachine. De voorstellingen zijn geschikt voor jong en oud en erg leuk om met de familie samen te doen. Ze duren zo’n 45 minuten.

Tijd en prijs

Je kan voor de reguliere toegangsprijs met deze speciale rondleidingen meelopen om 13.00 uur en om 14.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Groepsbezoek 

Voor groepsbezoek is deze theatrale rondleiding ook buiten de vaste tijden te boeken. De kosten hiervan zijn € 170,00 (exclusief entree). Meer weten of reserveren? Neem contact op met (023) 52 857 04 of via info@shmdc.nl.