Cruquius Museum

Wij volgen het museumprotocol en de richtlijnen van het RIVM. Zie de Maatregelen voor veilig bezoek hier onder.

Entreeprijzen

Individuen

• Volwassenen: € 10,00
  • Kinderen t/m 4 jaar: gratis
  • Kinderen van 5 t/m 12: € 5,00
  • Jongeren van 13 t/m 17: € 7,00
  • CJP: € 6,00
  • Museumkaart / ICOM en begunstigers Meer-Historie: gratis
  • Rolstoelbegeleider gratis (dit geldt voor 1 begeleider, de persoon in de rolstoel dient wel entree te betalen)

E-tickets en tijdslots

Kies de starttijd van uw bezoek. Tijdens het bezoek wordt de machine gedemonstreerd.

Dinsdag t/m vrijdag van 10 - 17 uur, starttijden bezoek: 10:00, 10:30, 11:30, 12:00, 13:00m 13:30, 14:30, 15:00, 15:30 uur​
Weekend van 11 tot 17 uur, starttijden bezoek: 11:00, 11:30, 1:30, 13:00, 14:00, 14:30, 15:30 uur.

Koop hier uw e-tickets

Bezoek met meer dan 10 personen of scholen

Neem hiervoor contact op met reserveren@shmdc.nl. Voor mogelijkheden en prijzen voor scholen kunt u contact opnemen met Janneke Oldenbeuving via 023-5285704 of joldenbeuving@shmdc.nl.

Rondleiding vanaf 1 september

Vanaf 1 september kunnen wij weer rondleidingen geven aan groepen. Er kunnen 2 groepen van 10 tegelijkertijd rondgeleid worden. Onze rondleider maakt gebruik van het Axitour audiosysteem. Hierbij heeft elke bezoeker oortjes in om de rondleider, die in een microfoon spreekt, goed te kunnen verstaan. Zo kan iedereen de afstand van 1,5m in acht nemen.
Een rondleiding kost 50 euro, buiten de toegangskaarten.
Wij vragen u bij deze rondleiding zelf oortjes mee te nemen, dit in verband met hygiene.

Voor meer informatie over rondleidingen en de groepen, en afwijkende hoeveelheden: reserveren@shmdc.nl.

Verkoop museumkaart

In Cruquius Museum is de museumkaart te koop waarnee u bij veel musea gratis naar binnen kunt. De museumkaart is een jaar geldig vanaf het eerste moment van gebruik of registratie. Meer weten? Bekijk www.museumkaart.nl. Als u de museumkaart online bestelt, registreert u zich onmiddellijk. Klik op de banner hier onder voor de online aankoop van de museumkaart.

Maatregelen veilig bezoek museum

• Om 1,5 meter afstand mogelijk te maken, ontvangen wij een maximum aantal bezoekers tegelijk.
  • Met gezondheidsklachten - neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid - is het niet toegestaan het museum te bezoeken en een ticket te reserveren.

• In het museum is een vaste looproute met eenrichtingsverkeer gemaakt. Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op.

• De winkel is open. Betalen kan alleen met pin. We verzoeken u wel om zo min mogelijk artikelen aan te raken bij het bezoek aan de winkel.

• Desinfecteer regelmatig uw handen. Op verschillende plekken in het museum zijn desinfecterende middelen aanwezig.

• Workshops en andere activiteiten in groepsverband kunnen voorlopig niet doorgaan. Voor groepsbezoek vanaf 10 personen moet u contact opnemen met reserveren@shmdc.nl.

• Uiteraard gelden ook de algemene RIVM-maatregelen: houd 1,5 meter afstand van bezoekers die niet behoren tot uw eigen gezelschap, blijf met uw eigen gezelschap zo veel mogelijk bij elkaar en neem de hygiënemaatregelen in acht.

• Kinderen bezoeken het museum onder begeleiding van een volwassene.

• We verkopen kaartjes met een begin- en eindtijd (tijdslot genoemd). Zo voorkomen we dat het te druk wordt in het museum.

• Koop van te voren e-tickets op een dag en tijdstip. Bij aankomst in het museum toont u het e-ticket op tabled, mobiel of print.

• Gekochte kaarten kunnen niet teruggenomen worden, datum of tijdslot kunnen niet gewijzigd worden.

• U meldt zich op de gereserveerde tijd in het museum. Er is bij de duur van het bezoek rekening gehouden met de tijd die nodig is om het e-ticket te scannen , uw jas op te hangen en naar het toilet te gaan. Er is dus tijd genoeg om alles te zien als u op de afgesproken tijd arriveert.

• Het museum wordt zo goed mogelijk voor u schoongehouden. Kleine tassen mogen mee het museum in, rugzakken niet.

• Onze receptiemedewerkers houden zoals altijd een oogje in het zeil. Wij gaan ervan uit dat iedereen doordrongen is van de noodzaak van een veilige omgeving. Bij entree in het museum zal het personeel u hier op attenderen en u eventueel hier eventueel op aanspreken.