Cruquius Museum

Van 1 maart t/m 30 oktober

Van maandag tot vrijdag 10:00 -17:00 uur. (laatste entree 16:15 uur)
Weekend 11:00 - 17:00 uur. (laatste entree 16:15 uur)

Van 1 november t/m 30 april

Van maandag tot vrijdag 13:00 -17:00 uur. (laatste entree 16:15 uur)
Weekend 11:00 - 17:00 uur. (laatste entree 16:15 uur)

Gesloten:

Koningsdag 27 april, 5, 24, 25, 26 en 31 december en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Entreeprijzen

Individuen

• Volwassenen: € 10,00 - Klik hier voor een feestelijke kortingsactie voor volwassenen
  • Kinderen t/m 4 jaar: gratis
  • Kinderen van 5 t/m 12: € 5,00
  • Jongeren van 13 t/m 17: € 7,00
  • CJP: € 6,00
  • Museumkaart / ICOM en begunstigers Meer-Historie: gratis
  • Rolstoelbegeleider gratis (dit geldt voor 1 begeleider, de persoon in de rolstoel dient wel entree te betalen)

E-tickets en tijdslots

Kies de starttijd van uw bezoek bij het kopen van uw kaartje.  Tijdens het bezoek wordt de machine gedemonstreerd.

Koop hier uw e-tickets

Bezoek met meer dan 10 personen of scholen

Neem hiervoor contact op met reserveren@shmdc.nl. Voor mogelijkheden en prijzen voor scholen kunt u contact opnemen met Janneke Oldenbeuving via 023-5285704 of joldenbeuving@shmdc.nl.

Rondleidingen

We geven rondleiding aan groepen van maximaal 18 personen. Een rondleiding kost 55 euro, buiten de toegangskaarten.

Bij de rondleiding kan het Axitour audiosysteem gebruikt worden. Hierbij heeft elke bezoeker oortjes in om de rondleider, die in een microfoon spreekt, goed te kunnen verstaan. Bij deze rondleiding heeft u oortjes nodig. U kunt ze zelf meenemen of aanschaffen voor 1 euro per set.

Voor meer informatie over rondleidingen en de groepen, en afwijkende hoeveelheden: reserveren@shmdc.nl.

Verkoop museumkaart

In Cruquius Museum is de museumkaart te koop waarnee u bij veel musea gratis naar binnen kunt. De museumkaart is een jaar geldig vanaf het eerste moment van gebruik of registratie. Meer weten? Bekijk www.museumkaart.nl. Als u de museumkaart online bestelt, registreert u zich onmiddellijk. Klik op de banner hier onder voor de online aankoop van de museumkaart.

Veilig bezoek

Kinderen bezoeken beide musea altijd onder begeleiding van een volwassene.

Met gezondheidsklachten - neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts en/of benauwdheid - is het niet toegestaan het museum te bezoeken.

Desinfecteer regelmatig uw handen. Op verschillende plekken in het museum zijn desinfecterende middelen aanwezig.  Het museum wordt zo goed mogelijk voor u schoongehouden.