Trouw- en vergaderlocaties  

Haarlemmermeermuseum De Cruquius heeft drie bijzondere locaties voor een vergadering, teamuitje, presentatie, familiefeest of bruiloft.

In Cruquius Museum biedt ruimte aan 80 personen. Voor diner en catering kan het naastgelegen Theehuis Cruquius betrokken worden. Historisch Museum in Hoofddorp naast Claus Event Center biedt ruimte tot 100 personen. In De Witte Boerderij in Hoofddorp kunt u vergaderen of overleggen met maximaal 8 personen.

De catering kan geheel naar wens verzorgd worden. Alle locaties beschikken over beamers, wifi en flipovers. 

Feest of vergadering in een gemaal

Cruquius Museum is, in combinatie met het Theehuis, een prima plek voor bruiloften, partijen, bedrijfspresentaties en vergaderingen. We bieden maatwerk voor gezelschappen van 20 tot 80 personen en verzorgen het evenement tot in de puntjes. Het museum beschikt over de nodige presentatieapparatuur, zoals beamer, flipover en gratis wifi. Er is ruim en gratis parkeerruimte op het eigen terrein. Vergaderen, gecombineerd met een lunch of borrel in het museum, Theehuis of in de Engelse landschapstuin, is één van de vele mogelijkheden. 

In de Waterschapszaal, 120m2 groot, zijn opstellingen als carré-opstelling, theater-opstelling, diner-opstelling, feest, u-vorm mogelijk, voor een verschillend aantal personen.

Wilt u een jubileum of verjaardag vieren, of zoekt u een ruimte voor een concert, theatervoorstelling of lezing? Misschien wilt u een tuinfeest met BBQ, een high-tea, of een rondleiding voor de familie met na afloop een borrel. Er is van alles mogelijk.

Cruquius Museum is ook een trouwlocatie. We gaan samen een op zoek naar een creatieve invulling van uw feest.

Prijzen

Omdat elk evenement anders is, hanteren we geen standaard prijzen, maar leveren een offerte op maat. Voor de voorwaarden kijk onder aan deze pagina, naar uniforme voorwaarden horeca. 

Wilt u een indicatie ontvangen? Neem dan contact op met Birgitte Commissaris via bcommissaris@shmdc.nl of (023)528 57 04. Zij helpt u verder met alle vragen.

  • Theateropstelling in Waterschapszaal
  • Theateropstelling in Waterschapszaal
  • Theateropstelling in Waterschapszaal
  • Presentatie in Waterschapszaal

Gezellige locatie Historisch Museum 

Historisch Museum is een zeer aantrekkelijke locatie voor bedrijfsfeesten en -presentaties, vergaderingen en evenementen. Op het ‘marktplein’ is  plaats voor 35 -80 zitplaatsen, en tot 100 staplaatsen. Het museum beschikt over de nodige presentatieapparatuur, zoals beamer, flipover, geluidsinstallatie en gratis wifi. Er is ruim en gratis parkeerruimte op het terrein achter Claus Event Center. Bespreek uw wensen met onze medewerkers.

Jubileum of familiedag

U wilt een jubileum vieren, een verjaardag of een familiedag of zoekt een geschikte ruimte voor een concert of een lezing? Een familiefeest kan aangekleed worden met een speurtocht door het bos of een groepsrondleiding met na afloop een borrel. We denken graag mee over de juiste invulling van uw evenement.

Adres

Bosweg 17, Hoofddorp, naast het Claus Event Center. Uitgebreide parkeergelegenheid. Bel over de mogelijkheden naar (023)562 04 37 of stel uw vraag via secretariaat@shmdc.nl.
 


 

Rijksmonument de Witte Boerderij

De Witte Boerderij is een kleinschalige erfgoedlocatie voor vergaderingen, bedrijfspresentaties, brainstormsessies in Hoofddorp. In de voorkamer, met uitzicht op de Hoofdvaart, kunnen 10 personen plaatsnemen. De Witte Boerderij beschikt over de nodige presentatieapparatuur, zoals een beamer, flipover, geluidsinstallatie en gratis wifi. Catering in de vorm van koffie/thee met gebak, borrel met hapjes na afloop, een lichte eenvoudige lunch, behoren tot de mogelijkheden.

Adres en bereikbaarheid

Hoofdweg 743, 2131 MA Hoofddorp.
Er is gratis parkeerruimte en Connexxion Bus 169 (Hoofddorp station - Spaarne Gasthuis) heeft een halte op 3 minuten lopen. 

Bij interesse, neem contact op met Birgitte Commissaris (023)528 57 04 of stuur een bericht naar bcommissaris@shmdc.nl.