Doneer

Beste erfgoed en cultuurliefhebber,

Samen met 250 vrijwilligers zet de stichting Haarlemmermeermuseum de Cruquius zich in voor het behoud en beheer van belangwekkende erfgoedlocaties zoals Gemaal De Cruquius, de Mentzhoeve, de Witte Boerderij, het pomphuisje en een uitgebreide erfgoedcollectie. Om het bijzondere verhaal van de geschiedenis van Haarlemmermeer in samenhang te kunnen vertellen bouwt de stichting een nieuw paviljoen in de tuin van het gemaal. 

Met uw gift, groot of klein, helpt u Haarlemmermeermuseum De Cruquius bij de realisatie van het nieuwe paviljoen en het onderhoud van de erfgoedcollectie. 

Heeft u interesse om Haarlemmermeermuseum De Cruquius langdurig te steunen of bij te dragen aan de nieuwe Waterkaart 2.0 in het paviljoen neem dan contact op met Elise van Melis, directeur - bestuurder, via evmelis@shmdc.nl.

Doneer eenvoudig via de QR-code

Scan de code, en kies welk bedrag u wilt doneren.

Doneren via overmaking 

,00
Mollie
Persoonsgegevens

Optioneel: persoonsgegevens

U hoeft geen gegevens achter te laten voor een donatie. 
Wilt u op de hoogte blijven van de vorderingen van de nieuwbouw? Dan kunt u uw gegevens achterlaten.

Graag horen wij de reden waarom u het plan voor Ons Museum ondersteunt. Wij lezen alle reacties persoonlijk en we denken na over een leuke wijze om deze reacties, na goedkeuring van de donateur, te publiceren.

Door te klikken om onderstaande knop wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van mollie.com. Hier kunt u de betaalmethode kiezen en direct betalen.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de privacy policy en terms of service van Google zijn geldig.