Een zomer vol leuke activiteiten in het museum. Kom langs voor een week plezier met de professors van MadScience, of voor een middag speelplezier met water en vuur in het Stoomlab of Museum Bingo met Oud Hollandsche spelletjes. 

Stoomlab in Cruquius

Cruquius Museum

Stoomlab

  • Kinderen
  • Workshop
zaterdag 14 okt 2023

Wil jij weten hoe een stoommachine werkt ? Doe dan mee aan het Stoomlab in Cruquius Museum. Daar kan je spelen met water, vuur en stoom. En leer je hoe de grote machine vroeger werkte. 

Historisch Museum

Museum Bingo

Kom met je vader, moeder of met je grootouders naar het museum en doe Museum Bingo. In het Historisch Museum is er van alles te doen. Probeer eens te hoepelen, sjoelen, springtouwen,. Kom achter je beeldscherm vandaan en doe deze zomer samen spelletjes in Historisch Museum Haarlemmermeer. Super leuk, die spelletjes van vroeger!

speurtocht cruquius

Speurtochten

Algemeen

Met een speurtocht ontdek je een museum net even op een andere manier. Wel zo leuk! Zowel in Cruquius Museum als in Historisch Museum kunnen kinderen tussen de 4 en 12 jaar leuke speurtochten doen.

maandag 22 aug. 2022 tot vrijdag 26 aug 2022

Crazy Kamp 2 MadSience

Cruquius Museum

  • Kinderen
  • Workshop

Super leuk zomerkamp van Madscience in Cruquius Museum in de week van maandag 22 augustus tot vrijdag 26 2022. Geef je snel op voor de laatste plaatsen.

Kindergids in het museum

Kindergidsen

Algemeen

Voor alle kinderen tussen de 6 en 10 jaar hebben wij speciale kinderrondleidingen die worden gegeven door onze kindergidsen. De kindergidsen zijn zelf tussen de 10 en 18 jaar en leiden je rond in Historisch Museum of in Cruquius Museum. Het is alleen voor kinderen!