Een persoonlijke tour

Volg met collega’s, familie, vrienden of vereniging op afspraak een rondleiding door Historisch Museum. Een persoonlijk verhaal brengt de geschiedenis tot leven.

Een rondleiding duurt ongeveer een uur. Dit kan ook buiten openingstijden om. 

Prijs

Tijdelijk in verband met corona-richtlijn: 1 bezoeker per 5m2: De prijs van een gids bedraagt € 30,-, naast de toegangsprijs voor een groep van maximaal 10 personen.
Geen groepstarief mogelijk. 

​Van donderdag 23 december 2021 tot en met woensdag 5 januari 2022 is het niet mogelijk een rondleiding te boeken.

Vanaf 1 september 2021 kost een rondleiding € 30, - per gids, naast de reguliere toegangsprijs per persoon (de museumkaart is bij een groepsrondleiding niet geldig) voor maximaal 18 personen.
Vanaf 16 volbetalende personen is het groepstarief € 4,- i.p.v. € 5,-.

Wilt u een een rondleiding buiten openingstijden ? Laat het ons weten, dan stemmen wij dit af met de rondleider en receptiemedewerker. Per uur wordt hier €50 voor in rekening gebracht.

Kinderrondleidingen

Ook voor kinderen vanaf 6 jaar zijn er rondleidingen door Kindergidsen. Klik hier voor meer informatie: Kinderrondleidingen.

Reserveren

Reserveer een groepsrondleiding van te voren, via onderstaand formulier of via een bericht naar secretariaat@shmdc.nl. Bellen kan ook: 023 52 857 04. Dit is het telefoonnummer van Cruquius Museum waar ook het secretariaat van het Historisch Museum zich bevindt. Hier kunt u uw reservering maken.

Lees hier de voorwaarden voor annulering van de reservering. 

Aanvraag groepsboeking

 
1 Datum en tijd 2 Wensen rondleiding » 3 Contactgegevens

Boek een groepsrondleiding of groepsbezoek met onderstaand formulier. Wij kijken of de gewenste datum en tijd beschikbaar zijn en nemen binnen twee dagen contact met je op om de details te bespreken. 

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de privacy policy en terms of service van Google zijn geldig.