Een persoonlijke tour

Volg met collega’s, familie, vrienden of vereniging op afspraak een rondleiding door Historisch Museum. Een persoonlijk verhaal brengt de geschiedenis tot leven.

  • Een rondleiding duurt ongeveer een uur. Dit kan ook buiten openingstijden om.
  • De rondleiding kost € 20, - per gids, naast de reguliere toegangsprijs per persoon (de museumkaart is bij een groepsrondleiding niet geldig).
  • Een gids neemt maximaal 25 personen mee op zijn/haar rondleiding.
  • Voor groepen vanaf 20 personen geldt een gereduceerde toegangsprijs per persoon. 

Kinderrondleidingen

Ook voor kinderen vanaf 6 jaar zijn er rondleidingen door Kindergidsen. Klik hier voor meer informatie: kinderrondleidingen.

Rondleidingen voor scholen

Voor schoolklassen met leerlingen tot 18 jaar geldt een toegangsprijs van € 3, - per persoon en een rondleidingstarief van € 30, - per klas. Hiervoor staan twee gidsen voor de klas klaar.
Ook hier geldt een maximum aantal van 25 personen per rondleiding. Komt u met een grotere schoolklas? Bel voor de mogelijkheden via (023)562 04 37.

Scholen kunnen reserveren via het aanmeldformulier voor scholen.

Reserveren

Reserveer een groepsrondleiding van te voren, via onderstaand formulier of via een bericht naar secretariaat@shmdc.nl. Bellen kan ook: (023)562 04 37. U wordt dan doorverwezen naar één van de coördinatoren: Annika Hop of Marianne Verboom.

Lees hier de voorwaarden voor annulering van de reservering. 

Aanvraag groepsboeking

 
1 Datum en tijd 2 Wensen rondleiding » 3 Contactgegevens

Boek een groepsrondleiding of groepsbezoek met onderstaand formulier. Wij kijken of de gewenste datum en tijd beschikbaar zijn en nemen binnen twee dagen contact met je op om de details te bespreken.