zaterdag 21 sep 2019

• Rondleiding

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar, dan is de speciale kinderrondleiding door Cruquius Museum een leuk idee. Speciaal opgeleidde kinderen nemen je mee en vertellen over de werking van gemaal De Cruquius en het ontstaan van de Haarlemmermeerpolder. Aanvangstijd om 14 en om 15 uur.

zondag 22 sep 2019

• Theatervoorstelling

Elke zondag zie je de naamgever van het museum, Nicolaus Cruquius, tot leven komen tijdens een voorstelling van Living History: ‘Sabotage op De Cruquius’. Je kan voor de reguliere toegangsprijs met deze speciale rondleidingen meelopen om 13.00 uur en om 14.30 uur.

zondag 22 sep 2019

Historisch Museum

• Rondleiding

Ben jij tussen de 6 en 10 jaar, dan hebben wij een speciale rondleiding voor jou door Historisch Museum! Kinderen tussen 10 en 12 jaar hebben wij opgeleid tot Kindergids en zij nemen jou mee en vertellen je over de geschiedenis van Haarlemmermeer. Ze laten je ook veel zien van hoe iets vroeger in z’n werk ging of wat oude gebruiken waren.

zondag 29 sep 2019

zaterdag 5 okt 2019

zondag 6 okt 2019

Tupolevs geschilderd door Thijs Postma
dinsdag 8 okt 2019

Lezing Thijs Postma

Meer-Historie

• Lezing

Lezing door Thijs Postma over zijn leven als schilder, luchtvaarthistoricus en fotograaf. In de Witte Boerderij aan de Hoofdvaart 743 in Hoofddorp.

zondag 13 okt 2019

zondag 13 okt 2019