donderdag 29 jul 2021

• Workshop

Wil jij weten over hoe een stoommachine werkt ? Doe dan mee aan een stoompracticum in Cruquius Museum. Daar kan je spelen met water, vuur en stoom. En leer je hoe de grote machine vroeger werkte. Er zijn practica in de middag op 20 en 29 juli en 3 en 12 augustus.

dinsdag 3 aug 2021

Machine foto JustJusta
donderdag 5 aug 2021

Inloop rondleiding

• Rondleiding

Laat een van onze gidsen je rondleiden door het museum. Doe mee aan een zomers-inloop-rondleiding als je van een mooi verhaal houdt. Kijk in de agenda, boek een kaartje en meldt je aan via aanmelden@shmdc.nl

donderdag 12 aug 2021

maandag 16 aug 2021

• Workshop

Super leuk zomerkamp van Madscience in Cruquius Museum in de week van 16 t/m 19 augustus. Geef je snel op voor de laatste plaatsen.

dinsdag 17 aug 2021

woensdag 18 aug 2021

donderdag 19 aug 2021

Machine foto JustJusta
vrijdag 20 aug 2021

Inloop rondleiding

Kinderrondleiding door Museum De Cruquius
zaterdag 21 aug 2021

Kinderrondleiding

• Rondleiding

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar, dan is de speciale kinderrondleiding door Cruquius Museum een leuk idee. Speciaal opgeleidde kinderen nemen je mee en vertellen over de werking van gemaal De Cruquius en het ontstaan van de Haarlemmermeerpolder. Aanvangstijd om 14 en om 15 uur.