Maatregelen veilig bezoek museum

Om 1,5 meter afstand mogelijk te maken, ontvangen wij een maximum aantal bezoekers tegelijk.

Met gezondheidsklachten - neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid - is het niet toegestaan het museum te bezoeken en een ticket te reserveren.

In het museum is een vaste looproute met eenrichtingsverkeer gemaakt. Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op.

De winkel is open. Betalen kan alleen met pin. We verzoeken u wel om zo min mogelijk artikelen aan te raken bij het bezoek aan de winkel.

Desinfecteer regelmatig uw handen. Op verschillende plekken in het museum zijn desinfecterende middelen aanwezig.

Workshops en andere activiteiten in groepsverband kunnen voorlopig niet doorgaan. Voor groepsbezoek tussen 5 en 15 personen moet u contact opnemen met reserveren@shmdc.nl.

Uiteraard gelden ook de algemene RIVM-maatregelen: houd 1,5 meter afstand van bezoekers die niet behoren tot uw eigen gezelschap, blijf met uw eigen gezelschap zo veel mogelijk bij elkaar en neem de hygiënemaatregelen in acht.

Kinderen bezoeken het museum onder begeleiding van een volwassene.
 

We verkopen kaartjes met een begin- en eindtijd (tijdslot genoemd). Zo voorkomen we dat het te druk wordt in het museum. 
 

Koop van te voren e-tickets (maximaal 5) op een dag en tijdstip. Bij aankomst in het museum toont u het e-ticket op tablet, mobiel of print.

Gekochte kaarten kunnen niet teruggenomen worden, datum of tijdslot kunnen niet gewijzigd worden.
 

U meldt zich op de gereserveerde tijd in het museum. Er is bij de duur van het bezoek rekening gehouden met de tijd die nodig is om het e-ticket te scannen, uw jas op te hangen en naar het toilet te gaan. Er is dus tijd genoeg om alles te zien als u op de afgesproken tijd arriveert. 
 

Het museum wordt zo goed mogelijk voor u schoongehouden. Kleine tassen mogen mee het museum in, rugzakken niet.
 

Onze receptiemedewerkers houden zoals altijd een oogje in het zeil. Wij gaan ervan uit dat iedereen doordrongen is van de noodzaak van een veilige omgeving. Bij entree in het museum zal het personeel u hier op attenderen en u eventueel hier eventueel op aanspreken.