Een persoonlijke tour

Volg met collega’s, familie, vrienden of vereniging op afspraak een rondleiding door Cruquius Museum. Een persoonlijke tour, op maat toegesneden naar uw wensen.

Rondleiding op maat

De groepsrondleiding duurt ongeveer een uur en kan op verzoek ook in het Duits, Engels of Frans worden gegeven. Laat bij de reservering weten of u in bepaalde (technische) aspecten van het stoomgemaal geïnteresseerd bent. De rondleider gaat daar graag op in. 

Reserveren

Rondleidingen moeten van te voren gereserveerd worden. Neem contact op via: (023)528 57 04 of via secretariaat@shmdc.nl voor de mogelijkheden en wensen. Onderaan deze pagina staat een reserveringsformulier.

Lees hier de voorwaarden voor annulering van de reservering. 

Prijs

De kosten per rondleiding (max. 10 personen) bedragen € 30,- per groep, naast de toegangsprijs. 
Voor scholen gelden andere tarieven. Kijk hiervoor bij educatie. Rondleidingen kunnen ook (deels) buiten openingstijden worden gereserveerd. Het museum rekent dan extra kosten voor de openstelling. 

 

Aanvraag groepsboeking

 
1 Datum en tijd 2 Wensen rondleiding » 3 Contactgegevens

Boek een groepsrondleiding of groepsbezoek met onderstaand formulier. Wij kijken of de gewenste datum en tijd beschikbaar zijn en nemen binnen twee dagen contact met je op om de details te bespreken. 

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de privacy policy en terms of service van Google zijn geldig.