Een persoonlijke tour

Volg met collega’s, familie, vrienden of vereniging op afspraak een rondleiding door Cruquius Museum. Een persoonlijke tour, op maat toegesneden naar jouw wensen.

Rondleiding op maat

De groepsrondleiding duurt ongeveer een uur en kan op verzoek ook in het Duits, Engels of Frans worden gegeven. Laat bij de reservering weten of je in bepaalde (technische) aspecten van het stoomgemaal geïnteresseerd bent. De rondleider gaat daar graag op in. 

Reserveren

Rondleidingen moeten van te voren gereserveerd worden. Neem contact op via: (023)528 57 04 of via secretariaat@shmdc.nl voor de mogelijkheden en wensen. Onderaan deze pagina staat een reserveringsformulier.

Lees hier de voorwaarden voor annulering van de reservering. 

Prijs

De kosten per rondleiding (max. 16 personen) bedragen € 50,- per groep, naast de toegangsprijs. Voor groepen vanaf 16 personen wordt er korting op de entree gegeven. Let op: groepskorting wordt toegepast bij minimaal 16 volbetalende bezoekers (exclusief museumkaarthouders). Voor scholen gelden andere tarieven. Kijk hiervoor bij educatie. Rondleidingen kunnen ook (deels) buiten openingstijden worden gereserveerd. Het museum rekent dan extra kosten voor de openstelling. 

Kinderrondleidingen

Speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar hebben wij ook kinderrondleidingen. Neem voor meer informatie contact met ons op via secretariaat@shmdc.nl of (023)528 57 04. 

Living History theatrale rondleiding

Op zondag zijn er geen rondleidingen mogelijk tussen 12.00 en 15.15 uur in verband met de Living History voorstellingen.

Aanvraag groepsboeking

 
1 Datum en tijd 2 Wensen rondleiding » 3 Contactgegevens

Boek een groepsrondleiding of groepsbezoek met onderstaand formulier. Wij kijken of de gewenste datum en tijd beschikbaar zijn en nemen binnen twee dagen contact met je op om de details te bespreken.