Jullie allermooiste dag in een romantisch, kasteelachtig, industrieel stoomgemaal... dat klinkt goed! Ook alleen voor de trouwfoto's is Cruquius Museum en de naastgelegen Engelse tuin een toplocatie. 

Romantisch en industrieel

Bij Cruquius Museum kunnen jullie van jullie trouwdag een hele bijzondere dag maken. Deze officiële trouwlocatie leent zich goed voor bijzondere en sfeervolle momenten. De Engelse landschapstuin is in te zetten voor het trouwfeest, proostmoment en natuurlijk ook voor foto's. Daarnaast kan je hier een bijzondere entree maken met bijvoorbeeld een koets of zelfs een boot. Laat je fantasie gaan en wij zorgen ervoor dat jullie dag echt jullie dag wordt. Jullie gaan naar huis met mooie herinneringen!

Ruimtes

Een sfeervolle Waterschapszaal voor jullie ceremonie, receptie en/of diner. In deze zaal kunnen tijdens de ceremonie tot 110 gasten zittend plaatsnemen. Voor de dineropstelling gelden andere aantallen, afhankelijk van de opstelling. De rest van het museum kan ook afgehuurd worden.

Catering

Samen met Theehuis Cruquius kunnen wij alle catering verzorgen én het hele feest als jullie dat wensen. Ook de ruimtes van het Theehuis zijn af te huren. Zo is een mooie combinatie  te maken met het museum en het Theehuis. Op het terrein achter het Theehuis is volop gratis parkeergelegenheid en ook de bus (lijn 340) stopt vlak voor de deur van het museum. 

Meer informatie nodig? 

Hebben jullie vragen of willen jullie een offerte aanvraag doen? Neem dan contact op met Birgitte Commissaris via bcommissaris@shmdc.nl of telefonisch via (023) 528 57 04. Onze offertes zijn exclusief de kosten voor een trouwambtenaar van gemeente Haarlemmermeer. 

  • Trouwfoto in Gemaal de Cruquius
  • Trouwfoto in Gemaal de Cruquius
  • Trouwfoto in Gemaal de Cruquius
  • Trouwfoto in Gemaal de Cruquius
  • Trouwfoto in Gemaal de Cruquius

Sfeervolle trouwreportage

Gemaal De Cruquius is niet alleen een imposant stoomgemaal, het lijkt wel een middeleeuws kasteel. Die opmerkelijke combinatie van industrieel erfgoed en romantische architectuur maakt het gebouw een uitstekende locatie voor sfeervolle trouwfoto’s. Een trouwreportage maken in het museum kost € 70,- . Hiervoor hebben het bruidspaar, de eventuele bruidskinderen en de fotograaf 1,5 uur toegang tot het museum. Eventuele extra personen die meekomen naar de fotoshoot betalen de reguliere museumentree. 

Let op: Het is noodzakelijk van tevoren een reservering te maken zodat het museum kan zorgen voor voldoende rust en ruimte voor het echtpaar. Bel gerust via (023)528 57 04.